·        Det er ikke nødvendig å ta med seg noe som helst når man er på ASKO matlagingskurs, men det kan være fint å ha på seg noe praktisk tøy og behagelige sko.

·        Det er mulig å tilføye en vinpakke kr.299,- til måltidet, dette gjøres på stedet når kurset avholdes, via kort eller vipps.

·        Du trenger selvfølgelig ikke ha en ASKO-ovn for å være med, det er godt med læringsmuligheter uansett hvilken ovn man har hjemme. Alle erfaringsnivåer er velkomne.

·        Det er vegetarmuligheter ved alle kurs, vennligst skriv til oss på marketing.no@asko.com etter valgt kurs og dato, så finner vi en løsning til deg.

Find an Asko Commercial Agent

Vain ASKO-jälleenmyyjät (ASKOm) voivat pyytää nykyisten tai tulevien projektien tarjouksia puolestasi.


ASKOm-jälleenmyyjiltämme saat asiantuntevaa apua sisustusratkaisujesi suunnittelussa. ??Teemme tiivistä yhteistyötä jälleenmyyjiemme kanssa ja toteutamme projektisi sujuvasti alusta loppuun saakka.? Kirjoita sijaintisi yllä olevaan kohtaan ja saat lisätietoja lähimmästä valtuutetusta ASKOm-jälleenmyyjästä. Huomaathan, että osa ASKOm-jälleenmyyjistä palvelee vain sovittuna aikana.

Det er ikke nødvendig å ta med seg noe som helst når man er på ASKO matlagingskurs, men det kan være fint å ha på seg noe praktisk tøy og behagelige sko.

·        Det er mulig å tilføye en vinpakke kr.299,- til måltidet, dette gjøres på stedet når kurset avholdes, via kort eller vipps.

·        Du trenger selvfølgelig ikke ha en ASKO-ovn for å være med, det er godt med læringsmuligheter uansett hvilken ovn man har hjemme. Alle erfaringsnivåer er velkomne.

·        Det er vegetarmuligheter ved alle kurs, vennligst skriv til oss på marketing.no@asko.com etter valgt kurs og dato, så finner vi en løsning til deg.